Kuopion Klubi

Kuopion Klubi on tilausravintola, jossa voi viettää juhlia, pitää kokouksia, palavereja ja koulutustilaisuuksia. Klubillamme kokoontuvat lähes kaikki paikalliset Lions-, Rotary- ja RT-klubit samoin kuin Zonta-naiset. Vakiokäyttäjiin kuuluvat myös erilaiset killat ja yhdistykset, maanpuolustusjärjestöt, yrittäjät, kauppakamari ja muut yhteisöt, kerhot ja organisaatiot.

Tilausravintolamme on yksi suosituimmista karonkka-, hää- ja merkkipäivien pitopaikoista. Klubi tunnetaan valkoisten liinojen salina. Lokakuun lopulta lähtien viikonloput täyttyvät iloisista pikkujoulujen viettäjistä. Ravintolatilat koostuvat useista joustavasti yhdisteltävistä tiloista.

Klubin tilausravintola tarjoaa asiakkaiden toiveiden mukaisia erikoisaterioita perinneruuista kansainvälisiin uutuuksiin. Perusvalikoimaa täydentävät asiakkaiden toivomusten mukaiset sesonkiherkut ja kokkiemme ideoimat ateriakokonaisuudet.

Ruokanautintojen lisäksi Klubi omaa ainutlaatuisen ravintolamiljöön, klubi-ilmeen. Vuonna 1897 perustettu klubi on toiminut samassa paikassa perustamisestaan lähtien. Niinpä klubille voi tuoda vaativammatkin asiakkaat tai ystävät. Se on rauhallinen paikka, jonne on miellyttävä kokoontua keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä. Toisinaan on rentouttavaa istahtaa baarin nahkatuoleihin rauhoittumaan omien ajatusten parissa. Toisinaan on paikallaan irrotella, harrastaa höveliä käytöstä ja naatiskella riemuitsevien ihmisten seurasta – juhlia.

Klubi on erinomainen kokous-, koulutus- ja seminaaripaikka. Toisaalta se huokuu perinteistä korkeiden salien tunnelmaa ja ajan patinaa, mutta nykyisin tarjoaa myös modernia kokoustekniikkaa. Perinteisten av-välineiden lisäksi käytettävissä on langaton nopea internet-yhteys, dataprojektori ja kannettava tietokone. Järjestäjät voivat liittää omat yhteytensä langattomasti osaksi kokous- ja esittelytekniikkaansa.

Klubin tilojen varaukset

RAVINTOLA KUOPION KLUBI
Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio
puhelin: (017) 2612 170
klubi@ravintolamestarit.net

TUTUSTU TILOIHIN 360º VIRTUAALIESITYKSENÄ
Koe kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin tiloihin virtuaalisesti.