Kulttuurikerho

Tulevaa

Kuopion Klubin kulttuurikerho järjestää pikkujoulutilaisuuden keskiviikkona 7.12. klo 18 Trattoria Sorrentossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Klubin jäsenet. Tilaisuus on avec.

Musiikkipainotteisessa tilaisuudessa kuullaan ikivihreitä jazz-standardeja Tomi Kämäräisen kvartetin esittäminä. Lisäksi nautitaan runsas kylmä buffet. Illan hinta 55€/hlö sisältää konsertin ja buffeen.

Ilmoittautuminen 23.11. mennessä: antti.a.meurman@gmail.com.

Mennyttä

Toimintakertomus 2019

Jäsenmäärä
Kerhon jäsenmäärä oli vuoden lopussa 46.

Tapahtumat
Napolin ilta
Alahovin risteily
Cabaret-musikaali
Pohjolaisen juhlanäyttely Riisassa

Kiviä taskussa -koominen teatteri  Kuopion kaupunginteatteri
Salonkimusiikkiorkesterin viihdekonsertti  
Pikkujoulut ravintola Gustossa

Kerhon jäsenten aktiivisuutta kuvaa se, että niissä tilaisuuksissa, joihin varattuja lippuja oli rajallinen määrä, kaikki liput varattiin. Kaikki halukkaat eivät joihinkin tilaisuuksiin mahtuneet mukaan.
Kuopiossa järjestettyihin tapahtumiin kuului paria poikkeusta lukuun ottamatta iltapala Kuopion Klubilla. Kaikki tilaisuudet pyritäänkin pitämään klubin tiloissa jos mahdollista.

Talous
Kerhon toiminta on rahoitettu vuosittain kerättävien jäsenmaksujen (30 euroa) turvin. Taloustilanne on koko toiminnan ajan ollut hyvä. Kerho sai klubilta avustusta 500 euroa partiolaisten m/s Jässi laivalle maksettuihin kuluihin elokuun elokuun perinteisellä risteilyssä.

Toiminnan johto ja suunnittelu
Kerholla on alusta (2015) alkaen toiminut johtoryhmä, jonka jäsenet ovat: Antti Meurman, Jaakko Untamala, Jari Tapaninen ja Markku Koivisto. Sama ryhmä on jatkanut myös vuonna 2019