KUNTO-KERHOVetäjä: Heikki Kuustonen, 0400 672201, heikki.kuustonen@gmail.com


Kevätkausi alkaa ti 9.1.2018.
  
Kuopiossa on toiminut yli 30 vuotta hieman valikoidulle porukalle tarkoitettu mieskuntoilijoiden kuntosaliryhmä ”Kuopion Kermaa ja Voita”.
Iloksemme olemme huomanneet, että kantajoukon ovat muodostaneet klubilaiset.
Koska näin on tapahtunut, esitimme Klubitoimikunnalle ja hallitukselle, että virallistaisimme suhteemme.
 
Klubin hallitus päätti ehdotuksestamme, että perustetaan erilaisten muiden kerhojemme lisäksi uusi Kuntoilukerho ”Kuopion Kermaa ja Voita”. Yhteistyökumppanimme on Kuopion Kunnonsali, joka sijaitsee Carlssonin Iso Cee tavaratalon pohjakerroksessa. www.kunnonsali.fi
 
Toiminta tapahtuu seuraavasti:
Uutena ”Kermaa ja Voita porukan” jäsenenä voit pe 9.6.2017 aamusta alkaen (tai Sinulle sopivasta ajankohdasta kesän aikana alkaen) 7 vuorokauden ajan käydä tutustumassa Kunnonsalin normaaliin toimintaan niin paljon kuin ehdit 24/7.
Jos sen jälkeen haluat liittyä ryhmäämme, joka palaa erinomaisin ammattilaisin vedettyihin yhteistreeneihin taas kesäloman jälkeen elokuussa  tiistai- ja perjantaiaamuisin klo 7.30, niin ilmoittaudu ryhmään Kunnonsalin vastaanotossa tai allekirjoittaneelle, Heikki Kuustonen puh 0400672201 tai  heikki.kuustonen@dnainternet.net
 
Jumppaamme ohjatusti äärimmäisen tehokkaasti omalla porukalla esim. kahvakuulaa, cirkuittia, spinningiä, bodybumppia, bodybalancea, keppiä, palloa etc etc.
 
Kunnonsali tarjoaa käyttöömme parhaat mahdolliset tilat erinomaisine ohjaajineen, yksilöllisesti vain ”Kermaa ja Voita” -sidosryhmälle. Syksyn aikana meille räätälöityjä yhteisharjoituksia kertyy elokuusta joulukuun loppuun n 33 kappaletta ja keväällä toukokuun loppuun kertyy treenejä yli 4o kertaa.
 
Syksy maksaa 300,- euroa per kausi ja kevät toiset 300,-.
Kevätkausi on aikavälillä 1.1.-31.5. ja syyskausi taasen 1.8.-31.12.  Mutta huomio kun mietit hintaa, että noina aikoina me voimme osallistua ”Kermaa ja Voita” -tuntien lisäksi myös muuhun Kunnonsalin
liikuntatarjontaan ilman lisäkorvausta niin paljon kuin haluaa. Maksuton pysäköinti Carlssonin pohjakerroksen talleissa tai katolla asiakaskortilla.
 
Kesäkauden omatoimi harjoittelu maksaa 100 euroa (kesä-heinäkuu = 2x 50 euroa kuukaudessa).
 
Tervetuloa parantamaan mieskuntoa
Klubin ”Kermaa ja Voita” yhteyshenkilönä toimii veljenne Heikki Kuustonen
ja
liikuntakeskus Kunnonsali oy, hyvänolonkauppias kalle.vornanen@kunnonsali.fi
+358 (0)440 677 532
www.kunnonsali.fi
 
www.facebook.com/kunnonsali

Olemme Facebookissa

Kuopion Klubi

Kuninkaankatu 10, 70100 Kuopio

Puh. (017) 2612 170

Katso sijainti kartalla »»